Sjors Sportief populair in Dongen

Foto: Pix4Profs/Jan Stads

Sjors is razend populair onder de basisschooljeugd! Het sport-stimuleringsproject ‘Sjors Sportief’ in de gemeente Dongen kende een vliegende start. Vanaf de kick-off op 26 januari 2022 stond de teller na een week al op meer dan 400 inschrijvingen. Wat een ongekend succes! Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

Populair
Judo, handbal, dansen, schaken en turnen hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen kunnen gedurende het schooljaar nog nieuwe activiteiten toevoegen. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak ook een wachtlijst. Het hele schooljaar kan er gewoon nog ingeschreven worden.

Laagdrempelig zonder direct te worden
Via Sjors Sportief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Dongen heeft samen met haar sportaanbieders en het Beweegburo en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjorsboekje, waarin 18 sportaanbieders staan.

Meer informatie?
Kinderen laten kennismaken met sport is een van de speerpunten uit het Lokaal Sportakkoord van Dongen. Meer informatie: [email protected] of [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen