Eindelijk, Versoepelingen

Foto: Pixabay License/Dieterich01

Ingezonden door Volkspartij Dongen

Corona heeft de afgelopen bestuursperiode veel invloed gehad op ons leven. Door onder andere de laatste lockdown waren veel sectoren gesloten.

Als Volkspartij Dongen zijn we blij dat er inmiddels fijne versoepelingen zijn. De samenleving keek hier ook enorm naar uit. De scholen zijn weer open, winkels zijn weer vrij toegankelijk, we kunnen weer naar de kapper en de schoonheidssalon, sporten in groepsverband onder andere bij verenigingen is weer mogelijk. Vanaf woensdag 26 januari zijn er ook versoepelingen voor de sectoren horeca, cultuur en recreatie.

We kunnen ons goed voorstellen dat de Dongense ondernemers klaar waren om weer aan de slag te gaan en de deuren te openen. Juist in de corona periode kwam de creativiteit van verschillende ondernemers extra naar boven. Er werd toch maar weer duidelijk dat we in Dongen dingen samen doen. Inwoners proberen zoveel mogelijk lokaal hun boodschappen te doen, verschillende winkels hadden ophaalmogelijkheden en de horeca-actie tegen de sluiting werd goed bezocht.

Als Volkspartij Dongen zijn we trots op de creativiteit en veerkracht van onze ondernemers! We roepen dan ook alle inwoners op om vooral lokaal te blijven winkelen, sporten en recreëren.  Ook voor de toekomst blijft het belangrijk dat we een aantrekkelijk centrum houden. Als Volkspartij Dongen blijven we ons dan ook de komende periode inzetten en samenwerken met bijvoorbeeld Leer Dongen kennen.

Ontwikkelingen op de industrieterreinen volgen we positief kritisch. Hierbij hebben we de wens voor vestiging van duurzame ondernemingen met werkgelegenheid voor onze inwoners.

Namens de Volkspartij Dongen,
Iris Jansen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen