Identiteit overledene bij brand vastgesteld

Foto:

De politie heeft de identiteit vastgesteld van de vrouw die zondag 28 november jl. bij een brand in een woning aan de Kardinaal van Rossumstraat om het leven kwam. Het gaat om een 29-jarige Poolse vrouw. Een 22-jarige Poolse vrouw ligt nog in het ziekenhuis.

De recherche zet het onderzoek naar de oorzaak van de brand voort. Rechercheurs hebben een buurtonderzoek ingesteld en verhoren getuigen. Forensische speurders hebben een uitgebreid sporenonderzoek verricht.

Voor de drie mannen die inĀ  het pand woonden is door de uitzendorganisatie waarvoor ze werken, een nieuwe woonlocatie gevonden in Tilburg. Het betreft een vierkamerwoning, zodat ook de vrouw die nu in het ziekenhuis ligt, daar op termijn terecht zou kunnen en ze dus bij elkaar kunnen blijven.

De gemeente Dongen is nog in afwachting het resultaat van het onderzoek met betrekking tot de (mogelijke) oorzaak van de brand. De gemeente blijft in contact met de direct betrokkenen om vragen en emoties te delen en te kijken waar hulp nodig is. Intern is een projectteam opgestart om vanuit verschillende disciplines te kunnen ondersteunen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen