Kindercollege: de schrijver

Foto: Pixabay License/eroyka

Ben jij dol op schrijven en wil jij alles weten over werken bij een tijdschrift? Kom dan naar het Kindercollege: de schrijver. Op woensdag 24 november van 14.30 tot 15.30 uur vertelt Aline Ulehake alles over haar werk als schrijfster bij Bobo en Okki.

Schrijfster, Aline Ulehake, vertelt tijdens het Kindercollege alles over schrijven. Tijdens haar opleiding journalistiek schreef ze haar eerste boek ‘Niemand snapt mijn hoofd’ en daarna ging ze aan de slag bij Bobo en Okki. Ze is redacteur van Bobo en Okki, typecoach van Pica Typen. Behalve dat Aline alles vertelt over schrijven, zal ze kinderen uitleggen hoe een tijdschrift gemaakt wordt. Wil jij een kijkje nemen achter de schermen van een tijdschrift? Kom dan naar het Kindercollege: de schrijver.

Over kindercollege
Theek 5 Dongen organiseert iedere maand een Kindercollege. Elke vierde woensdag van de maand zijn kinderen van 5 tot 10 jaar welkom van 14.30 tot 15.30 uur. Wij nodigen elke maand een interessante ‘docent’ uit die jouw kind alles kan vertellen over wat hij of zij in het dagelijks leven doet! De kinderen mogen hen alles vragen en ze laten ook nog eens hele gave dingen zien!

Aanmelden
Het Kindercollege: de schrijver vindt plaats op woensdag 24 november van 14.30 tot 15.30 uur. Aanmelden kan gratis via www.theek5.nl/activiteiten of in de bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen