11-11 viering Stichting de Peeënstekers gaat door!

Foto:

“Gezien de Corona maatregelen was het nog even spannend of we de 11-11 viering konden organiseren, maar het hoge woord is eruit. Onder de huidige maatregelen kunnen we op 13-11-2021 losgaan bij de 11-11 viering.” Dat meldt Stichting de Peeënstekers in een persbericht.

“Het belooft een mooie en spetterende avond te worden. Het protocollaire deel is ingekort zodat we zoveel mogelijk tijd overhouden om een leuk feestje te bouwen. De 11-11 viering wordt gehouden in de Cammeleur op zaterdag 13-11-2021. De zaal gaat om 19:00 uur open en het programma zal om 20:00 uur starten.

In het eerste deel van de avond zal de bekendmaking van de Prins en zijn Hofhouding en het carnavalsmotto plaatsvinden en later op de avond de Peejenploeg voor het komende carnavalsseizoen.

De avond zal muzikaal ingevuld worden door twee Dongense DJ’s namelijk; DJ RoyoR (eerste deel) en het tweede deel wordt verzorgd door Feest DJ Remco.

Ivm de huidige corona maatregelen is het einde van dit feest helaas vastgesteld op 24:00 uur en zullen de RIVM-maatregelen die op die dag gelden worden opgevolgd.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen