Bestuur DongenIce geeft startsein voor de 15e editie van DongenIce

Foto: Sutedjo

De schaatsen kunnen alvast geslepen worden, want het bestuur van DongenIce komt met heuglijk nieuws: “It giet oan!”

Op 17 december 2021 wordt het winterse evenement, na een jaar waarin het bestuur vanwege de coronamaatregelen moest besluiten alle activiteiten af te gelasten, afgetrapt met een spectaculaire openingsact. Daarna kunnen jong en oud ruim drie weken genieten van talrijke winterse activiteiten op het Wilhelminaplein. Uiteraard worden daarbij de dan geldende maatregelen rondom COVID-19 in acht genomen.

Derde lustrum: DongenIce pakt uit!
Dit jubileumjaar gooit het bestuur het over een iets andere boeg. Alle vertrouwde activiteiten, zoals het schaatsen, roetsjen, curlen en het genieten van een hapje en drankje onder het genot van (live)muziek in de sfeervolle Winterhuiskamer blijven. Maar dit jaar onder een ruimer dak, wat maakt dat er meer gelegenheid is om te schaatsen, de Winterhuiskamer een maatje groter wordt, er overdekt geroetsjt wordt en er een heuse Wintertuin naast de schaatsbaan in de tent ingericht wordt. Hier kun je, onder het genot van iets lekkers te eten of te drinken, uitrusten tussen het schaatsen en roetsjen, de belevenissen op de schaatsbaan volgen of chillen. Dit jaar wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan een toffe programmering voor de kinderen. Zij hoeven zich niet te vervelen deze kerstvakantie.

Sponsoren en vrijwilligers gezocht
DongenIce kan alleen bestaan dankzij de inzet van vele vrijwilligers en bijdragen van trouwe sponsoren. Vele enthousiaste sponsoren hebben zich reeds gemeld, maar er worden nog steeds gulle gevers gezocht die een lach op het gezicht van peuters, kleuters, scholieren, jongeren en ouderen willen toveren. DongenIce is er immers voor de hele gemeenschap. Maar je kunt ook als vrijwilliger een mooi steentje bijdragen. Neem een kijkje op www.dongenice.nl en meld je aan!

Blijf op de hoogte
Via Facebook, Instagram en YouTube blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten bij DongenIce. Op de nieuwe, overzichtelijke en inspirerende website, kun je terecht voor alle informatie en actualiteiten. En begin december valt bij alle huishoudens in de gemeente Dongen het magazine D’ice op de deurmat. Het zal niemand ontgaan; het wordt een prachtig, sportief festijn op het Wilhelminaplein van 17 december tot en met 9 januari.

Het bestuur van DongenIce wenst je een mooie herfst en ziet je graag in december bij DongenIce!

D’ice to meet you!

Foto’s: Sutedjo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen