Museum DE LOOIERIJ beperkt geopend

Foto:

Op zaterdag 5 juni opent museum DE LOOIERIJ voor individuele bezoekers na een lange sluiting beperkt de deuren. DE LOOIERIJ is op zaterdag en zondag geopend voor bezoekers die individueel het museum willen bezoeken, niet in groepsverband.

Aanmelden voor bezoek is nog steeds verplicht en u kunt uw reservering kenbaar maken via het aanmeldformulier op de website: www.delooierij.nl. Vanwege de huidige coronamaatregelen mag het museum maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Ook binnen het museum zijn speciale regels van toepassing, waarop u door de gastvrouwen en gastheren van het museum wordt gewezen. Kijk hiervoor ook op genoemde website. Voor groepen is het museum in ieder geval tot 1 september nog gesloten.

U bent van harte uitgenodigd in museum DE LOOOIERIJ in Dongen aan de Kerkstraat 33 te Dongen, gevestigd in het hart van de leerindustrie in 19e en 20e eeuw. Laat u meenemen in de verhalen van looiers en over looiers. Heeft u een museumkaart? Dan kunt u zelfs zonder te betalen het museum bezoeken. De wisseltentoonstelling van ‘Zoektocht naar Licht’ is gratis te bezoeken.

Museum de Looierij
Kerkstraat 33
5101 BB Dongen

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen