Derde plaats voor Marcel en Bibi in LEGO MASTERS finale

Foto: RTL

Tijdens een spannende finale hebben Dongenaar Marcel de Jong en ‘scoutingmaatje’ Bibi Werter de derde prijs gewonnen in het RTL4 programma LEGO MASTERS.

Op het razend populaire TV programma LEGO MASTERS stemmen wekelijks op de zaterdagavond meer dan anderhalf miljoen Nederlanders op af. Samen met België, waar het programma wordt uitgezonden op de zender VTM, zijn er dat zelfs 3 miljoen. In de finale namen Marcel, die afgelopen dinsdag nog fungeerde als jurylid bij de bouwchallenge tijdens Studio OPF, en Bibi het op tegen de duo’s Thomas & Roy en Jan & Julien

De deelnemers kregen 28 uur de tijd om hun ultieme bouwwerk te maken. Een slopende opdracht, waarrbij alle deelnemers overmand weden door vermoeidheid. Marcel en Bibi bouwden een studiotour waarbij een treintje langs diverse filmsets reed. Een prachtig bouuwwerk vol detail, humor en veel kleur. De drie bouwsels werden beoordeeld door een vakjury, maar ook door twintig kinderen en tien oud-kandidaten van LEGO MASTERS. Uiteindeljk eindigden Marcel en Bibi op de derde plaats. “Daar zijn we supertrots op” aldus Marcel. Winnaars van LEGO MASTERS 2021 werden Thomas en Roy.

Omroep West, interviewde Bibi vandaag. Bekijk het filmpje hieronder voor haar reactie op het avontuur

dongen.nieuws.nl feliciteert Marcel en Bibi met dit prachtige resultaat.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen