Prins Andreo LX en adjudant Han ‘gaon dun boer op’

In een gezellig drukke Cammeleur is zaterdagavond het carnavalsseizoen 2019-2020  afgetrapt. Prins Andreo LX, in de persoon van Frank Snijders gaat samen met adjudant Han den Boer voor de derde achtereenvolgende keer voorop in de leut!

Het motto in het Peeënrijk dit jaar is: “We gaon dun boer op ” In een volle zaal van ‘De Boerefistschuur’, zoals de Cammeleur vanaf nu tot en met carnaval 2020 zal heten, werd de nieuwe hofhouding gepresenteerd.

Er zijn dit jaar geen nieuwe gezichten in de Raad van Elf. Bij de hofdames zijn er wel enkele wisselingen. Eva Commeren (Hoofd hofdame), Marleen Vereggen, Charlotte Jansens keren niet terug in de hofhouding. Zij worden vervangen door Amber van der Lee, Renate Borstlap en Mieke Jansen, die samen met  Kris Geerts, Mandy Maas en Anouk Mekes de prins en zijn gevolg  tijdens de diverse evenementen en carnaval zullen  begeleiden.

Na alle mooie woorden en plichtplegingen was er nog een prijs uit te reiken, namelijk die van Peejenploeg 2018-2019. Prinselijke C.V. De Raore Schutters mag komend carnavalsseizoen deze titel dragen (lees hier)

Na de installatie van de nieuwe hofhouding werd het nog een groot feest in ‘De Boerefistschuur’. Tot in de kleine uurtjes wisten DJ Royor, en Johnny Gold de toegestroomde Peejen en Peejerinnen te vermaken.

Bekijk een sfeerreportage in de fotoserie bovenaan dit artikel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen