Expositie ‘beelden van toen’ nog t/m 17 november in de Cammeleur

Foto:

Frans Verbunt exposeert nog t/m 17 november met ‘beelden van toen’ in de Cammeleur, een tentoonstelling die al een ruime belangstelling kreeg.

De tentoonstelling omvat klassieke schilderijen met stadsgezichten, zomer- en winterlandschappen, riviergezichten en ijstaferelen in de geest van 19e eeuwse schilders. Al zijn werken zijn ingelijst en uitgevoerd in olieverf op paneel of linnen. De karakteristieke kenmerken van zijn werken zijn nostalgie, romantiek en ‘onthaasting’.

Frans Verbunt schildert al vanaf zijn 12e jaar en kreeg in zijn jeugdjaren enkele jaren begeleiding van de Dongense kunstschilder en glas in lood kunstenaar Jan Willemen. Verder heeft hij zich vooral als auto-didact ontwikkeld. Sinds zijn (pre)pensionering in 2000 maakte hij ca 200 schilderijen waarvoor altijd ruime belangstelling heeft bestaan. De expositie is te bezichtigen in de Cammeleur (inspiratiekamer 1e verdieping en gangen 2e verdieping) , Hoge Ham 126 , Dongen. De openstellingstijden zijn van maandag t/m zondag van 10:00 u – 17:00 u.

Reacties