Binnenkijken in een duurzaam en energieneutraal huis

Foto: CC0/Public Domain

In de media is er veel over te doen; je huis verduurzamen. Er worden allerlei grote bedragen genoemd die nodig zouden zijn om in een bestaand huis vanaf 2050 gasloos te moeten leven. Dat dit niet altijd klopt kunt u tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 9 november zelf ondervinden.

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route kan men ideeën opdoen en uitwisselen. U kunt meer te weten komen over het verduurzamen van uw huis en over comfortabeler wonen. Maar ook als u een verbouwing gepland heeft met energiebesparende mogelijkheden is het interessant om een duurzame woning te bezoeken. U kunt namelijk al uw vragen stellen aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoort ervaringen uit de eerste hand.

Ook in Dongen kunt u op 9 november een duurzaam huis bezoeken. Rob Noordanus nodigt mensen uit om een bezoek te brengen aan zijn duurzame en gasloze tussenwoning uit 1991 en vertelt u graag welke maatregelen hij hiervoor heeft genomen. En dat dit geen tienduizenden euro’s heeft gekost zoals vaak in media genoemd wordt. Aanmelden voor een bezoek wordt zeer op prijs gesteld zodat Rob zijn volledige aandacht aan u kan geven. Dit kan via https://duurzamehuizenroute.nl/woning/tussenwoning-1991-dongen.

Ook buiten Dongen zijn er meerdere huizen te bezoeken. Diverse eigenaren in onder andere Tilburg stellen hun huis open. U kunt via de site van Duurzame Huizenroute ook een bezoek aan deze woningen reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen