Jan Oomens G voetbaltoernooi 2019 op zaterdag 31 augustus

Foto:

Op zaterdag 31 augustus zal voor de 8e keer het Jan Oomens G voetbaltoernooi worden gehouden bij v.v. DVVC.

Het voetbaltoernooi wordt georganiseerd voor mensen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking. Wat 8 jaar geleden is begonnen als een afstudeerproject met 14 teams is inmiddels uitgegroeid naar een evenement met 24 teams. Dit jaar mag de organisatie zich zelfs verheugen op 2 teams uit Belgiƫ. Verder komen de teams uit Brabant, Zeeland en Zuid Holland.

Om 9.30 uur zal deze dag starten met de presentatie van alle deelnemende teams op het hoofdveld. Als iedereen is opgesteld zal de dag officieel worden geopend door de Familie Oomens. Stipt om 10 uur zal er op 4 velden gestreden gaan worden om de prijzen. Rond het middaguur zal een lunch worden aangeboden aan alle deelnemers en hun begeleiders, en zullen verschillende artiesten gaan optreden. Om 13.15 uur zal het middagprogramma gaan beginnen.

Burgemeester Starmans zal om 15.30 uur de prijzen uit komen reiken aan alle deelnemers van dit toernooi. Als U het toernooi wilt komen bezoeken bent U natuurlijk van harte welkom bij vv DVVC aan de Sportlaan 4 in Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen