Buurtbus zoekt nieuwe chauffeurs

Foto:

Iedereen kent ze wel, die kleine wit/rode bussen die een vaste dienstregeling onderhouden tussen Dongen, ’s Gravenmoer, Kaatsheuvel, Sprang Capelle, Waalwijk, Oosteind, Oosterhout, Dorst, Molenschot en Rijen.

Wist u ook dat iedereen met de buurtbus kan reizen? Velen weten dat en maken er met veel plezier gebruik van. Wist u ook dat deze bussen door Arriva ingezet worden, maar dat er een vereniging bestaat waarvan de leden de buurtbus besturen? De vereniging is: De buurtbusvereniging ’s Gravenmoer en omstreken.
Om haar diensten aan de reizigers van de buurtbus aan te bieden, zijn er veel chauffeurs nodig en het bijzondere daarvan is, dat deze chauffeurs dat op vrijwillige basis doen. Onbetaald, doch er staat veel tegenover, de dienstverlening aan het publiek en de sociale contacten met de passagiers, alsmede het verenigingsverband.

De buurtbusvereniging kampt momenteel met een tekort aan chauffeurs, niet omdat chauffeurs de vereniging zomaar verlaten, maar door het bereiken van de 79-jarige leeftijd, door ziekte, of door omstandigheden waardoor de chauffeur langere tijd niet beschikbaar kan zijn en door uitbreiding van het dienstrooster. Ook vrouwen zijn bij onze vereniging welkom.

De buurtbusvereniging ’s Gravenmoer e.o. kan op korte termijn een aantal chauffeurs gebruiken. Is uw interesse gewekt? Vraag om nadere informatie bij de secretaris van de vereniging , de heer B.W.Dane telefonisch bereikbaar op 0162-315266 of de coördinator de heer J. Klijn telefonisch bereikbaar op 06-43790135.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen