Selectie vv Dongen krijgt weer kleur op de wangen

Foto: CC0 Creative Commons

Na het vertrek van enkele sterkhouders is vv Dongen er in geslaagd om de selectie van een forse kwaliteitsinjectie te voorzien. Dongen heeft hierdoor de afgelopen weken weer kleur op de wangen gekregen, na een wisselvallig vorig seizoen. Door de doorstroming van enkele jeugdspelers en de komst van een aantal kwalitatief goede spelers, denkt de club weer een Derde Divisie-waardig team op de been te hebben gebracht voor komend seizoen.

Zeven spelers van de JO19 zullen komend seizoen de kans krijgen zichzelf te laten zien bij de nieuwe trainer Osman Erbas. Verder is de club er in geslaagd om een aantal spelers van buitenaf aan te trekken. Onder meer voegen Tom Wijkmans (OJC Rosmalen), Robert Roosen (KSK Heist), Nassim Asrih (Cappele), Jawad Bellahsan (FC Lienden) zich bij de selectie van vv Dongen. Daarnaast zijn de talenten Sam Verstappen (Willem II), Ridouan Kasrioui (Kozakken Boys), Mohammed Mansarai (FC Tilburg) en de gebroeders Heijstee (OBW) aan de selectie toegevoegd.

Donderdagavond was de voltallige selectie bij elkaar en werden de nieuwe jongens voorgesteld. Osman wenste de jongens een fijne vakantie en kan niet wachten om na de korte zomerstop op 16 juli met de voorbereiding te beginnen. De technische commissie heeft er het volste vertrouwen in dat deze jongens, samen met de kern die is gebleven, voor veel leuke zondagmiddagen kunnen gaan zorgen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen