Kans op prijzen voor toeschouwers bij start Rally Donge Vallei

Foto:

Het wordt een druk weekendje in Dongen. Vooral zondag moeten de Dongenaren rekening houden met drukte op de Hoge Ham met het NK Wielrennen en de start van de Donge Vallei Rally.

Aan die rally nemen maar liefst 40 equipes deel. Zij zullen worden opgesteld voor de start ter hoogte van de Cammeleur. Burgemeester Marina Starmans vlagt samen met Tieme de equipes om 10 uur weg voor een dagtocht door Brabantse dreven. Toeschouwers die tussen 09.00 uur en 11.00 uur komen kijken maken kans op een waardecheque van Superdry.

De opbrengst van de rally is voor de goede doelen Air4Tieme en Stichting met je Hart. Laatsgenoemde stichting slaat een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen en daarmee zet ze zich in voor de kwetsbare en eenzame ouderen in onze samenleving. Air4Tieme doneert direct aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam voor onderzoek naar medicatie tegen taaislijmziekte. Dat is een erfelijke, chronische en helaas ongeneeslijke ziekte die voornamelijk jonge mensen treft.Tijdens de vorige editie van de rally werd €7.500 bijeengebracht en de verwachtingen zijn dit keer nog hoger gespannen. De organisatie doet dan ook een oproep: “kom kijken, het wordt mooi weer dus wat is er leuker dan de hoge Ham te bevolken!”

Kijk op www.rallydongevallei.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen