Slaapzakconcert muziekensemble Flux met Dimitri Verhulst.

Foto:

Aankomende dinsdag 9 april is er een bijzondere samenwerking tussen muziekensemble Flux en het Cambreurcollege.  Samen met Dimitri Verhulst (http://www.dimitriverhulst.nl) gaat Flux zijn ‘de zeven laatste zinnen’ uitvoeren. De muziek is van Haydn. Nu geen strijkkwartet maar muziekensemble Flux.

Leerlingen van de bovenbouw VWO en Havo zijn dinsdag 9 april uitgenodigd om met een slaapmatje en slaapzak plaats te nemen in de kantine en in alle rust de klassieke muziek en literatuur over zich heen te laten komen, De enigszins ludieke invulling maakt de combi klassieke muziek en literatuur meer sexy! De sectie Nederlands heeft het idee dat Flux weg heeft gelegd op het Cambreurcollege met open armen ontvangen en inmiddels hebben zich ook leerlingen ingeschreven om te komen luisteren naar de prachtige klanken van Haydn en de woorden van Dimitri.

Goed nieuws voor alle Flux fans, Dimitri Verhulst liefhebbers en Haydn fans! Er is nog plaats om ook te komen luisteren naar dit bijzondere concert. Dus in plaats van aankomende dinsdag op de bank in huiskamer zitten dagen we u uit om ook met uw matje en slaapzak naar het Cambreurcollege te komen maar mocht u dat niet zien zitten dan zijn er ook zitplaatsen beschikbaar.

Toegang is gratis! Aanvang is 20.00 uur in de aula van het Cambreurcollege. Het enige wat u/ je hoeft te doen is een mailtje sturen naar [email protected] omdat we graag zicht hebben op de hoeveelheid mensen die komen luisteren en genieten. Zorg dat u de kans op deze unieke beleving niet mist!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen