Voorjaarskriebels? Maak plaats voor groen en verdien een waardebon

Foto:

Advertorial Op het moment dat het eerste zonnetje doorkomt willen we hier met volle teugen van genieten en niet eerst die tuin op orde maken voordat we met een goed gevoel op die lounge bank buiten kunnen neerploffen. Om die reden worden steeds meer tuinen volledig bestraat. Een begrijpelijk iets, we hebben het immers al druk genoeg.

Helaas heeft het volledig bestraten van je tuin ook een keerzijde. Het klimaat verandert in Nederland, waardoor vaak ook de hevigheid van de buien toeneemt. Doordat er veel bebouwd of bestraat is, is hierdoor minder ruimte voor het regenwater om opgenomen te worden in de grond. Het gevolg is dat de straten en tuinen blank komen te staan.

Als je pech hebt stroomt het water dan onder je deur door met een hoop schade als gevolg. Op dit moment heeft Klaverblad verzekeringen een mooie actie lopen. Indien u minimaal 1 m2 tegels uit uw tuin haalt en daarvoor groen terugplaatst, ontvangt u bij het afsluiten van een woonverzekering een Intratuin Groenbon met een waarde van € 100,- De actie loopt tot en met april en de voorwaarden zijn simpel. U kunt ze HIER lezen.

Wij van BreAss Dongen vinden dit een mooi initiatief want voor een minimale inspanning wordt u beloond en nemen schades af, een win-win situatie. Doet u mee?

Meer info: www.breass.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen