Komt de mooiste man van Nederland uit Dongen?

Foto:

De finalisten van Misters of the Nederlands zijn bekend. Kevin Theuns, 23 jaar, uit Dongen mag zich finalist noemen van De Mooiste Man Van Nederland Verkiezing. Dit is de snelst groeiende mannenverkiezing van Nederland.

Kevin is gescout door de organisatie en het leek hem een leuke ervaring, dus hij gewoon naar de casting gegaan. En met succes, want hij zal samen met 15 andere finalisten strijden voor de titel ‘De Mooiste Man Van Nederland 2019’. Alle kandidaten zijn onder de 26 jaar en beschikken over een knappe kop en een goed lichaam. Naast een goede uitstraling moet je ook nog iets te vertellen hebben.

De landelijke finale van Misters of the Netherlands zal plaatsvinden op 20 april 2019 in het Worldhotel Wings in Rotterdam. Hier zal Luca Devin (21) uit Sittard, winnaar van 2018, zijn titel overdragen aan zijn opvolger. De winnaar gaat door naar de internationale verkiezing in Vietnam. Maar zover is het nog niet. KevinT, die werkzaam is als planner, zal zich meer dan 100% inzetten om deze titel mee naar huis te nemen en Dongen met trots op de kaart te zetten. Hij heeft geen ervaring als model maar vindt het supertof om bij de laatste 16 te horen.

Het is een mooie kans en die heeft hij met twee handen aangenomen. KevinT is heel sociaal, spontaan en kan het met iedereen goed vinden. Dat zal zeker ook indruk maken op de jury. Zijn mooie uiterlijk wordt in shape gehouden doordat hij zeer regelmatig in de sportschool te vinden is, er is namelijk ook een onderdeel waarbij je zonder shirt over het podium moet lopen. Tevens eet hij volgens een gezond voedingspatroon.

Het gaat bij deze competitie om het totale plaatje, naast het uiterlijk is je uitstraling zeker zo belangrijk. Maar hij heeft ook de hulp nodig van de mensen thuis. De uitslag wordt deels bepaald door stemmen. Wij stemmen op hem. U ook? Stuur dan een sms met de tekst: VOTE MISTER KEVINT naar 7733.

Sms: VOTE MISTER KEVINT naar 7733.

En nu maar duimen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen