Voordeligste Brabantse carnavalsbiertje in het Peeënrijk

Foto:

De Peeën en Peeërinnen zen dit jaar in vurm en ze hoeven zich ook niet in te houden. Met een consumptieprijs van € 2,10 is het Peeënrijk vooralsnog het meest vriendelijk geprijsd van de Brabanste gemeenten. Dat blijkt uit een onderzoekje van Omroep Brabant.

De omroep checkte de prijzen van een consumptiemunt in diverse Brabantse gemeenten en Dongen kwam daaruit als voordeligste naar voren. Waar je in grote steden als Breda en Tilburg maar liefst € 2,60 moet neertellen voor een biertje en in plaatsen als Oosterhout en Raamsdonksveer ook nog steeds zo’n € 2,40, kun je in Dongen al genieten van een glaasje gerstenat voor € 2,10.

Natuurlijk geldt ook in Dongen: NIX18. Vandaag  (woensdagavond 27 februari )en morgen (Donderdagavond 28 februari) is er van 19.00 tot 21.00 uur alvast gelegenheid om een 18+ Polsbandje op te halen voor de Carnaval! Dit kun je doen bij Café-zalencentrum De Viersprong en Bruin Kafee d’Ouwe Sok.  Neem dan wel  een geldig legitimatiebewijs mee. Door op een van deze avonden een polsbandje op te halen, ben je gelijk kanshebber in een carnavaleske actie van Horeca Dongen: Je doet mee aan een loterij waarbij gratis Peeënmunten te winnen zijn.

Bekijk op de website van Horeca Dongen de regels en verdere informatie over de polsbandjes en deurbeleid tijdens de Carnaval 2019

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen