Teamcaptainavond DDDQ op 20 september bij ’t Karrewiel

Foto:

De teamcaptainavond voor De Dongense Dorps Quiz is al weer in zicht! Zitten jullie al in trainingskamp voor DDDQ 2018? Goed nieuws; we hebben de hitte van de zomer doorstaan en het quizboek voor de quizavond op 29 september is zo goed als af. Hierbij een aantal praktische mededelingen.

De teamcaptainavond van De Dongense Dorps Quiz 2018 vindt plaats op donderdag 20 september bij ’t Karrewiel in Dongen-Vaart. Vanaf 20:00 uur word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, het reglement en andere ins en outs van DDDQ.

LET OP: Deze avond is verplicht als je aan de quiz wil deelnemen en alleen bedoeld voor teamcaptains. Is de teamcaptain verhinderd? Zorg dan voor een vervanger. Per team wordt niet meer dan 1 afgevaardigde verwacht.

DDDQ-feestavond met prijsuitreiking eerste evenement in de nieuwe Cammeleur
In gezonde wedstijdspanning worden op vrijdag 5 oktober de winnaars van DDDQ 2018 bekend gemaakt tijdens de feestavond met prijsuitreiking in de nieuwe Cammeleur; een betoverend feestpaleis met professioneel licht en geluid. Allround coverband en hitmachine The Tour en DJ Tom zorgen voor een onvergetelijke avond vol meezingers. Het dak gaat er gegarandeerd af!

Deuren open : 19:00 uur
Aanvang avond : 20.00 uur
Website The Tour : coverbandthetour.nl

Bestel je kaartjes op tijd
Deelnemende teams kunnen tot en met 16 september kaartjes bestellen via dddq.nl. Voor € 8,-, ontvang je een kaartje met twee consumptiebonnen en gratis garderobe. Log in op dddq.nl en reserveer snel je kaarten voor de prijsuitreiking/feestavond. Vol is vol.


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen