Wethouder Bea van Beers brengt gele traktatie naar bewoners Roerdomphof en Wilhelminastraat

Foto:

Wethouder Bea van Beers heeft vandaag de Roerdomphof en de Wilhelminastraat bezocht om de bewoners een compliment te geven voor de Zomerspelen-versiering.

Ook dit jaar kleurt Dongen weer geel. Wat een vrolijk gezicht tijdens deze Zomerspelen-week! De gemeente is iedereen die hier een creatieve bijdrage aan geleverd heeft, erg dankbaar. In het bijzonder de bewoners van de Wilhelminastraat en de Roerdomphof. Beide straten zien er prachtig uit. Een feestje om doorheen te wandelen, fietsen of rijden.

Namens het college bezocht wethouder Bea van Beers vandaag beide straten. Als blijk van waardering bracht ze voor de bewoners een gele traktatie mee. “Het college zal dit jaar geen titel ‘Geelste Straat van Dongen’ vergeven, zoals in 2016 aan de bewoners van de Wilhelminastraat. Dat initiatief was eenmalig om inwoners aan te moedigen. We laten het graag aan de organisatie van de Zomerspelen over of ze daar in de toekomst nog iets mee wil doen.”

Maandagavond ruimen de bewoners van de Roerdomphof de versierselen op. In de Wilhelminastraat is de versiering volgende week ook nog te bewonderen.

Reacties

article
98671
Wethouder Bea van Beers heeft vandaag de Roerdomphof en de Wilhelminastraat bezocht om de bewoners
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180809/wethouder-bea-van-beers-brengt-gele-traktatie-naar-bewoners-roerdomphof-en-wilhelminastraat/
2018-08-09T19:37:42+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/08/09193227/bvbgeel.jpg
Nieuws, Zomerspelen