Samen bakkie drinken.

Foto: CC0/Creative Commons

Op 14 mei van 10:00 tot 11:30 uur vindt er een eerste koffiemoment plaats voor mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers. Er is aandacht voor elkaar en vooral om samen iets te doen. Het belang van ontspanning, ontmoeten en delen staan centraal. In de gezellig ingerichte ruimte heerst een gastvrije sfeer.

Als u partner of kind bent van iemand die aan dementie lijdt kan het fijn zijn om met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten van gedachten te kunnen wisselen zonder dat dit verplichtingen geeft. Er is vooral de ruimte om elkaar te ontmoeten. Het delen van ervaringen maar ook een moment om het over heel andere zaken te hebben.

Samen met de firma van Loon introduceert Stichting Welzijn Ouderen Dongen een koffiemoment voor (beginnend) dementerenden en hun partners/ mantelzorgers. “Samen bakkie drinken” wordt vanaf 14 mei op de tweede maandagochtend van de maand van 10.00 uur tot 11.30 uur georganiseerd bij  van Loon aan de Eindsestraat 65a. Er wordt een kleine bijdrage van € 1,- per persoon gevraagd voor de koffie of thee.

Heeft u vragen? Stel ze gerust! Bel voor meer informatie op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur met 0162-375296 of mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen