Gratis WiFi tijdens het Oranjeparkfestival

Foto:

Het Oranjeparkfestival heeft dit jaar weer een primeur. Dankzij de samenwerking met het bedrijf WeeFree beschikt het complete festivalterrein in en rond Park Vredeoord over gratis WiFi.

“Op deze manier is iedereen tijdens het festival bereikbaar, ook tijdens de topdrukte, en zal het bovendien makkelijker zijn om filmpjes of berichten met elkaar te delen” aldus Julian Geerts van WeeFree

“Het Oranjeparkfestival is voor iedereen! Met die gedachte in het achterhoofd kwam deze samenwerkig tot stand. Het is de eerste keer dat het Oranjeparkfestival gratis Wifi aanbiedt. Dankzij deze samenwerking is het bedrijf WeeFree ook één van de hoofdsponsors van het Oranjeparkfestival geworden. “Door heel het park worden in totaal 17 kastjes gehangen, Dit moet ervoor zorgen dat ook tijdens de topdrukte iedereen er gebruik van kan maken” aldus Julian. “We ontwerpen voor het festival tevens een op maat gemaakte pagina. Zo herkent iedereen duidelijk wanneer ze gebruik maken van de gratis WiFi.”

Het Oranjeparkfestival heeft een eigen social media team. Dankzij deze gratis WiFi mogelijkheid kunnen alle bezoekers nu op elk moment van de dag toegang krijgen tot de facebook- en Instagramaccounts van het Oranjeparkfestival waar iedereen uitgebreid informatie kan lezen over het park, de activiteiten en de artiesten.

“Wij zijn er samen met de organisatie van overtuigd dat dit aanbod van gratis WiFi tijdens het gratis toegankelijke festival door de bezoekers zal worden gewaardeerd” besluit Julian.

Reacties

article
95236
Het Oranjeparkfestival heeft dit jaar weer een primeur. Dankzij de samenwerking met het bedrijf WeeFree
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180412/gratis-wifi-tijdens-oranjeparkfestival/
2018-04-12T14:46:07+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/04/12144559/weefree.jpg
Nieuws, OPF, Zakelijk