Jeugdig poloplezier tijdens 8e Ooperon Paaspolotoernooi

Foto:

Komend weekend staat zwembad De Vennen weer grotendeels in het teken van het jaarlijkse jeugdtoernooi dat ZV De Vennen op paaszaterdag en eerste Paasdag organiseert. Dit jaar beleeft het toernooi zijn 8e editie en voor de 8e keer treedt Ooperon op als hoofdsponsor.

Zaterdagmiddag van 14.00u tot 19.30u gaan de jongste spelers en speelsters van start. In totaal 7 ploegen die elkaar allemaal één keer zullen treffen in wedstrijden van 2×6 minuten. De middag zal afgesloten worden met een slotspel waarbij ook de coaches nog actief te water zullen moeten gaan.
Zondag is het dan weer vroeg dag, om 08.30u zal dan de eerste wedstrijd van start gaan in de categorie onder 13 jaar. In de loop van de dag stromen ook onder 15 en onder 17 teams in, uiteindelijk zullen er 20 teams deze dag hun toernooi afwerken. Als alles goed verloopt zal het laatste fluitsignaal rond 20.15u klinken.

De organisatie hoopt dat het net als voorgaande jaren een sportief en gezellig toernooi zal worden. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken !

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen