Grande Finale FLORIS’HAND Curling Competitie

Vanavond (vrijdag 5 januari) wordt de spannende finale van de FLORIS’HAND Curling Competitie bij DongenIce gespeeld van 22.20 uur tot 23.10 uur. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de winterhuiskamer terwijl er deze avond live muziek is van de band Heavy Hoempa.

In tegenstelling tot vorige jaar gaan nu alleen de beste 8 teams door naar de finale om 22.20 uur, dit omdat er veel meer teams zijn dan voorgaande jaren. De laatste reguliere wedstrijden worden op vrijdagavond van 21.00 tot 22.15 nog gespeeld. De punten van deze wedstrijden worden zo snel mogelijk ingevoerd zodat de teams op de beamer in de winterhuiskamer kunnen zien of men bij de beste 8 teams hoort.

Ook teams die niet bij de beste 8 teams horen, zijn uiteraard van harte welkom bij deze gezellige finale avond. Er is namelijk ook nog een originaliteitsprijs en een aanmoedigingsprijs te verdelen.

Bekijk een sfeerreportage van het curlen op 4 januari 2018 in de fotoserie bovenaan dit artikel. (foto’s: Kees Laurijsen)

De meest actuele tussenstand van de eerste acht deelnemers op de plaatsingslijst is hieronder te vinden (bron: website dongenice)

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen