PeeCeeDee presentatie op vrijdag 5 januari

Foto:

Als winnaar van Ut Grand Gala du Pee mag CV Present dit jaar de PeeCeeDee presentatie organiseren. Voordat dit collectersitem de vrije verkoop in gaat presenteert de top vijf van het 46e Grand Gala du Pee zich op vrijdagavond 5 januari in Café Zaal De Gouden Leeuw.

Natuurlijk zullen alle groepen die hun lied op deze PeeCeeDee 2018 vereeuwigd hebben van de partij zijn om hun nummer ten gehore te brengen. Deze keer zijn dat Pr. CV De Bøxskusz met het nummer ‘Mee Jou’, De Begaojers met ‘Gade Mee’, de Vereniging De Veteraonen (winnaar van de publieksprijs bij het Grand Gala du Pee) met ‘As ‘r bier stroomt dur de Donge en ’t Aauw Loof met ‘Geniet ervan’.

Tot slot gaat het dak eraf met het winnende carnavalslied van seizoen 2017/2018, getiteld ‘Ge kunt ok lalle’ door CV Present.  Blaosband De Uitslaopers en Blaoskapel Hoeist? maken met hun vrolijke noten het feest compleet. Kortom een mooie opwarmavond voor het komende carnavalsfestiviteiten. De toegang is gratis!

De PeeCeeDee 2018 is verkrijgbaar na 16 januari bij alle voorevenementen van Stichting de Peeënstekers voor de prijs van 5 euro (op=op).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen