Wij presenteren: de vijfde glossy 100% DONGEN

Foto:

Er is lang naar uitgekeken maar donderdagavond was het zover: de vijfde editie van de glossy 100% DONGEN werd officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst.  Vanaf vandaag wordt de 100% DONGEN gratis huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Dongen. Ook deze keer staat de 100% DONGEN weer boordevol unieke verhalen, weetjes, interviews en prachtige fotoreportages van fotograaf Jan Stads.

Het eerste exemplaar van de glossy werd in ontvangst genomen door burgemeester Marina Starmans, die ook de officiële opening verrichtte van het nieuwe gezamenlijke kantoor van dongen.nieuws.nl en pix4profs. Dit kantoor bevindt zich in de voormalig ABN AMRO bank aan de Hoge Ham 85.

Foto: Ed van Houtum

Bart van Kerkhof, nam de glossy tijdens de presentatie voor genodigden uitgebreid door.  “Het blijft toch iedere keer weer fascinerend om te zien hoe de 100% Dongense onderwerpen zich als vanzelf aandienen. Dongen is écht goud! Ons dorp vormt een onuitputtelijke bron van interessante inwoners, prachtige initiatieven, bedrijvigheid en een bruisend verenigingsleven. In deze vijfde ‘100% DONGEN’ komen we dat allemaal weer tegen. Van een kijkje in de Watertoren tot een prachtig geschreven verhaal over Hospice de Volckaert . Maar ook een uitgebreide kennismaking met de Dongense Anne Haast, Nederlands kampioen schaken bij de vrouwen. Verder onder meer een kijkje in het leven van Dongenaar Rick Muselaers, die werkt aan een indrukwekkende internationale carrière als dirigent. En dit is nog maar een bescheiden greep uit de gevarieerde inhoud van deze ‘gouden’wintereditie.

Natuurlijk ontbreekt het Dongense bedrijfsleven niet in deze 100% DONGEN. Een groot aantal lokale ondernemers zijn in Dongen of in de regio actief. In deze editie lichten we wederom een aantal mooie bedrijven uit. Dankzij hen en alle adverteerders is het mogelijk om alle inwoners van Dongen ook deze keer weer gratis te laten genieten van dit glossy magazine.

Trots zijn we ook weer op de prachtige fotografie van Jan Stads, die het gevoel van Dongen en de Dongenaren ook in deze editie weer op een onnavolgbare manier heeft weten vast te leggen. De samenwerking tussen dongen.nieuws.nl en Jan Stads heeft er sinds kort overigens een extra dimensie gekregen. Een gezamenlijke basis in de vorm van een prachtig nieuw kantoor in het hart van de gemeente Dongen aan de Hoge Ham 85a (in de voormalige ABN AMRO bank). Een gouden kans die we met beide handen aangegrepen hebben.” aldus Bart

Heeft u een ja/nee sticker of een nee/nee sticker op de deur, dan mag de glossy niet bij u bet bezorgd worden. Wilt u toch graag een gratis exemplaar dan kunt u daarvoor terecht bij Fa. Leijten, Hoge Ham 80-82.

De nieuwe glossy is maar liefst 196 pagina’s dik. Nieuwsgierig naar de nieuwe glossy? Bekijk hem HIER alvast online.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen