Van den Bosch Makelaars sluit jubileum af met mooie donaties en eigen glossy

Afgelopen vrijdag sloot van den Bosch Makelaars de viering van het 25-jarig jubileum op feestelijke wijze af. Bij deze gelegenheid mochten de Stichting Met je Hart, Scouting de Stormvogels en de Stichting Vrienden van het Hospice ieder een prachtige cheque van 750 euro ontvangen. Daarnaast presenteerde men een eigen glossy ‘Wonen in Dongen’

Een groot aantal relaties klanten was naar de Oude Kerk gekomen om de afsluiting van het zilveren jubileum mee te maken. In deze sfeervolle setting genoot men van een hapje en een drankje. De klanten die het afgelopen jaar een huis hadden gekocht of verkocht via van den Bosch Makelaars maakten bovendien kans op een korting van 50% op de courtage. De andere 50% mochten zij toekennen aan een goed doel binnen de Dongense gemeenschap.
Koen Dirkse en Henk Goos, die gezamenlijk de directie voeren over van den Bosch Makelaars, stonden nog even stil bij het afgelopen jubileumjaar. “”De tijd is echt is voorbijgevlogen” aldus Koen. “Ik weet nog dat we een jaar geleden zaten te bedenken wat we allemaal zouden gaan doen in het kader van ons jubileum en nu is het al bijna 2018”

Van den Bosch Makelaars organiseerde in het afgelopen jubileumjaar diverse acties zoals een actie voor de Dongense kinderen die een bouwplaat konden maken en inkleuren. “Echt knutselen dus en dat was een groot succes. Er zijn er meer dan 100 ingeleverd” aldus Henk Goos. Bij de tweede actie werd bij iedere transactie een donatie gedaan aan drie lokale goede doelen, te weten de Stichting Met je Hart, Scouting de Stormvogels en de Stichting Vrienden van het Hospice. Vertegenwoordigers van deze doelen mochten uit handen van Henk ieder een cheque ontvangen met het fraaie bedrag van € 750,00.

Notaris Bart van de Graaf trok uit alle klanten die afgelopen jaar hun huis via van den Bosch Makelaars aangekocht of verkocht hadden een winnaar die zelf 50% korting op de courtage ontvangt en de overige 50% mocht toekennen aan één van de eerder genoemde drie doelen. De winnaars, de familie Vulto, die hun huis in de Torenstraat te koop hebben staan, besloten deze 50% te verdelen over de drie goede doelen waarmee deze vanzelfsprekend erg blij waren. Voor alle aanwezige relaties en klanten stond er als cadeau een fraaie kerstboom klaar die men gratis mee naar huis mocht nemen.

Het jubileum van van den Bosch Makelaars krijgt nog een bijzondere kers op de taart met de uitgave van een eigen glossy Magazine ’Wonen in Dongen’ dat deze week huis aan huis bezorgd wordt. Koen Dirkse en Henk Goos presenteerden vrijdag het eerste exemplaar. Hiermee sluit van den Bosch Makelaars een mooi jubileumjaar af, en gaat men vol energie voor de volgende 25.

Bekijk een sfeerreportage van de avond in de fotoserie bovenaan dit artikel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen