Schrijf een gedicht in de glossy 100% DONGEN…

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Half december verschijnt de vijfde editie van de glossy 100% DONGEN. Natuurlijk weer boordevol mooie interviews, interessante artikelen,  en prachtige fotoreportages. Ook deze keer zal dit unieke magazine weer gratis huis-aan-huis worden bezorgd in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart en zoals gebruikelijk is er ook nu weer ruimte voor de creativiteit van de Dongenaren.

In eerdere edities zagen we dat al in de vorm van zomer- en winterfoto’s die in Dongen gemaakt waren en in  het zomernummer van dit jaar konden we genieten van een aantal gedenkwaardige vakantieverhalen. Voor de komende editie zijn we op zoek naar Dongenaren die de lezers in vervoering kunnen brengen met een gedicht. Twee van de ingezonden gedichten worden geplaatst op de foto’s die hieronder afgebeeld zijn. Deze foto’s zijn in de gemeente Dongen gemaakt door fotograaf Jan Stads. Alle inzendingen krijgen in ieder geval een plek op deze website.

Krijg je bij het zien van deze prachtige beelden inspiratie om een mooi begeleidende tekst of gedicht te schrijven en wil je Dongen hiervan laten meegenieten? Stuur je inzending dan voor 2 december naar [email protected]. Vermeld ook bij welke foto je jouw tekst al in gedachten voor je ziet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen