Mavo Winterfair Cambreur College

Foto: Google Streetview

Staat het al in uw agenda? Op vrijdag 24 november (16.00 – 21.00 uur) staat de eerste Winterfair van onze mavoafdeling op het programma. Het belooft een mooie dag te worden. Meer dan 30 winkels en bedrijven uit regio Dongen hebben kraampjes gehuurd om hun spullen aan te bieden. De perfecte manier om alvast wat Sinterklaas- en kerstcadeautjes te scoren!

Maar dat is uiteraard niet alles. In ons sfeervol aangeklede gebouw aan de Bolkensteeg is voor iedereen wat te zien en doen. In de hal wordt een catwalk gerealiseerd waarop leerlingen en docenten de nieuwste mode van kledingwinkel Razzmatazz showen. Ook de leden van theaterschool Tintelbelle zullen regelmatig het podium beklimmen om voor entertainment te zorgen. Liever zelf actief bezig zijn? Kinderen kunnen knutselen in het winterknutsellokaal en iedereen wordt uitgedaagd in de gymzaal om mee te doen aan een korte bootcampsessie. Is dat actieve niets voor u? Dan kunt u in de watten worden gelegd. Leerlingen staan voor u klaar om uw nagels te lakken en er is zelfs een kapster aanwezig om uw haren te doen.

Natuurlijk wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Leerlingen en bedrijven bieden winterse hapjes en drankjes aan tegen aantrekkelijke prijzen. Het Rad van Fortuin mag op zo’n evenement natuurlijk niet ontbreken. Ieder half uur worden er verschillende prijzen verloot die door bedrijven uit de regio zijn geschonken. Wat neemt u mee naar huis?

De Winterfair is voor iedereen toegankelijk en we hopen op een grote opkomst. Hoe meer mensen er komen, hoe groter de opbrengst voor ons goede doel: de Voedselbank in Dongen. Voor Dongen, door Dongen! In de week na de Winterfair zullen leerlingen voedselpakketten gaan vullen voor de Voedselbank. Van de opbrengst van het evenement worden zo veel mogelijk producten gekocht. Ook verschillende bedrijven dragen hier een steentje aan bij.

We hopen jullie de 24ste te mogen begroeten.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen