Expositie Fotoclub Dongen 2017

Foto:

Vanaf vrijdag 24 november 2017 houdt Fotoclub Dongen haar jaarlijkse foto-expositie. De expositie is deze keer in ’t Schouw, gelegen in Dongen West. ’t Schouw is voorlopig nog de nieuwe thuis basis van Fotoclub Dongen, Omdat de Cammeleur in Dongen afgebroken is en plaats maakt voor nieuw Cultureel Centrum in Dongen.

De fotoclub Dongen, die al meer dan 40 jaar bestaat, bestaat uit 38 leden en is een actieve club. Elke week heeft de club een andere activiteit. Om de maand komt er wel een gerenommeerde fotograaf een presentatie geven voor de club, ook worden fotoclub uit de omgeving uit genodigd om hun werken te laten zien en zijn er elke maand twee inleveringen een papier en een digitaal. Dit jaar heeft de fotoclub een collectie van z’n 130 foto’s hangen.

Wanneer?
Opening vrijdagavond 24 november. Zaterdag 25 november en Zondag 26 november van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Ter plaatse zijn altijd leden aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen