Hoe is het met: de Gentlemen of Dongen?

Foto:

Wat hebben ze lang moeten wachten, maar  dit weekend was het eindelijk zo ver! De 11de van de 11de, de start van het carnavalsseizoen, kortom, tijd voor de Gentlemen of Dongen om weer aan de gang te gaan!

dongen.nieuws.nl neemt een kijkje bij de vergadering. De stemming zit er al goed in; “We zijn al wel even bezig hoor”, grappen Mike en Thomas, inmiddels Gentlemen voor het tweede jaar, “we zijn eind september al begonnen met brainstormsessies”, gaat Thomas verder. Naast Mike de Ruijsscher en Thomas Vellekoop zitten dit jaar ook Karin Asselman, Matthijs Cuvelier, Dennis van Beek, Ruud Vonk en Jesse Verbunt weer aan de vergadertafel. Allen al weer voor het tweede jaar. “Nee, dit jaar hebben we de samenstelling van ons team niet veranderd”, zegt Jesse, voorzitter van de Gentlemen of Dongen, “na het eerste jaar met alleen Ruud samen, en met ondersteuning van Dennis, waren de dame en heren een welkome toevoeging aan ons team, en na onze gezamenlijk prestatie van vorig jaar gaan we weer knallen met dezelfde bezetting!”

De Gentlemen of Dongen verzorgt ook in 2018 weer de alcoholvrije carnaval voor de jeugd van het voortgezet onderwijs in Dongen en directe omgeving. Na het succes van vorig jaar – waar de gehele organisatie nog met trots op terug kijkt – zijn ze ook dit jaar weer open op vrijdag, zaterdag en zondag van 19.30 tot 00.30. “De precieze invulling van de avonden houden we nog wel even stil”, zegt Ruud, “maar we kunnen wel beloven dat iedere avond een feest wordt!”.

De laatste edities hebben de Gentlemen laten zien dat ze weten wat een feestje is, niet alleen qua artiesten, maar ook de aankleding en de gehele opzet geven het enthousiasme en de professionaliteit van dit veelzijdige team weer. Karin: “Het is leuk om samen te werken met een groep met zulke verschillende achtergronden en interesses.” Matthijs en Dennis zijn het daar mee eens: “Hoewel we erg op één lijn zitten heeft iedereen zijn eigen input en ideeën over de Gentlemen en de feesten die we organiseren. Dit zorgt voor een geweldige dynamiek, wat merkbaar is in de voorbereiding, maar ook op de avonden zelf!”

We kunnen dus wel stellen dat het goed gaat met de Gentlemen en dat zij ook in 2018 weer klaar staan voor de jeugd die anders geen plek om te feesten heeft! Meer informatie over de Gentlemen en Carnaval 2018 is te vinden op hun Facebookpagina en www.gentlemenofdongen.nl . Verder zijn de Gentlemen voortaan ook te vinden op Snapchat en Instagram, voeg ze toe en mis niets!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen