Rabobank Tilburg en omstreken viert de week van de coöperatie

Foto:

In de week van de coöperatie, van 30 oktober tot 5 november, is Rabobank Tilburg en omstreken volop in beweging. Medewerkers, ledenraad- en RvC leden reiken de cheques van de Rabobank Clubkas Campagne uit aan 251 verenigingen en stichtingen. In totaal een bedrag van € 200.000. Verder kiest de bank op 31 oktober een nieuwe Rabo Starter van het Kwartaal. Diezelfde avond ontvangen we ruim 1.100 klanten en leden tijdens de Rabo Inspiratie Avond.

Week van de coöperatie
Op maandag 30 oktober start de landelijke week van de coöperatie. De Rabobank is een bank die opstaat voor thema’s met een maatschappelijke impact, samen met klanten en leden. Lokale banken leggen 365 dagen per jaar relevante verbindingen tussen klanten en leden, de bank en de samenleving. Dit wordt tijdens de week van de coöperatie nog eens extra benadrukt.

Rabobank Clubkas Campagne
De basisgedachte van de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van Rabobank Tilburg en omstreken inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Verenigingen en stichtingen die bankieren bij de bank zijn uitgenodigd om zich in te schrijven voor de campagne. De verdeling over de kernen is als volgt:
· Dongen: 57
· Goirle: 38
· Rijen: 42
· Tilburg: 103
· Tilburg Reeshof: 11

Leden van de bank konden in oktober stemmen op de clubs die zij een warm hart toedragen. In totaal brachten 4.414 leden hun stem uit.

Rabo Inspiratie Avond en Rabo Starter van het Kwartaal
Naast de cheque-uitreiking van de Clubkas Campagne, organiseert Rabobank Tilburg en omstreken tijdens de week van de coöperatie op 31 oktober in Theaters Tilburg een groot event voor ruim 1.100 klanten en leden met het thema Food. Meike de Jong (RTL nieuws) en Gwen van Poorten (BNN) ontvangen bekende en minder bekende Nederlanders en gaan met hen in gesprek, waaronder: biochemicus en Clinisch Psychisch Neuro Immunoloog Erik-Alexander Richter , Food Trendwatcher Marian Ippel , schaatser Marc Tuitert, DJ La Fuente en kickbokser Rico Verhoeven.

Verder kiezen we op dezelfde dag een nieuwe Rabo Starter van het Kwartaal. De drie genomineerden: Bar Leonardo, Fietsvakanties op maat en Helga Meijer presenteren hun bedrijf op een originele manier voor de jury. De winnaar ontvangt via lokale media een pr-boost en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar netwerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen