Knutselen voor de Sint in ’s Gravenmoer

Foto: CC0/Public Domain

Op zaterdag 28 oktober kun je in ’s Gravenmoer komen knutselen om helemaal goed voorbereid te zijn op de lampionnenoptocht die gehouden wordt op 18 november tijdens de aankomst van de Sint.

Op zaterdag 18 november komen Sint en pieten weer in Nederland aan. Dit jaar komt de Pakjesboot aan in het Friese Dokkum. Vanaf daar is het nog een flink eind rijden naar ’s Gravenmoer. Toch proberen Sint en pieten dezelfde middag in ’s Gravenmoer te zijn. Mailpiet stuurde een bericht, dat ze graag aankomen bij het Aakpark. Daarom verzamelen we daar vanaf 16:30h. Om 17:00h vertrekken we met een verlichte stoet richting De Geubel. Daar is nog een gezellig feestje met Sint, pieten en muziek.

Sinterklaas vindt het leuk, als ook dit jaar de optocht verlicht is met lampionnen en andere lichtjes. Als je het leuk vindt, kun je op zaterdag 28 oktober hiervoor komen knutselen. Kom hiervoor tussen 10.00 uur en 12.00 uur naar De Geubel (tijdens het Repair Café). De kosten voor het knutselen inclusief lampjes en batterijen zijn €1,-. Wil je je opgeven via [email protected] of via de Facebook-pagina van Oranjevereniging ’s Gravenmoer.

We hopen jullie te zien op 28 oktober bij het knutselen en natuurlijk op 18 november bij de sinterklaasintocht!

Oranjevereniging ’s Gravenmoer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen