Circus Sijm komt naar Dongen

Foto:

Circus Sijm komt binnenkort naar Dongen. De tent wordt neergezet bij Volckaert Dongepark en op zondag 15 oktober worden drie voorstellingen gegeven: om 11.00 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. De kaarten kosten € 7,50. De gevarieerde voorstelling duurt ongeveer 60 minuten.

Bij Circus Sijm komt het vertrouwde circus-gevoel weer tot leven. Een voorstelling vol acts, mooie showkostuums, acrobatiek, clowns en vrolijke muziek. Als toeschouwer voel je de vlammen van de vuurspuwer, ruik je de paardjes die met pluimen voorbij galopperen en zie je het zweet op het voorhoofd van de acrobaten en leef je mee met de clowns.
Iedereen is welkom bij de voorstellingen. Het is een leuk uitje voor jong en oud. In de intieme en sfeervolle tent zijn ook een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar.

Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie van Volckaert Dongepark, Dongepark 1 in Dongen. Voor meer informatie vragen naar Lilian van Mierlo of Anneke van Laarhoven, telefoon 0162-375100.  Wilt u nu al een voorproefje van Circus Sijm, kijk op www.circussijm.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen