Nieuwe website voor de Dongense Jeugdraad online

Foto: Dongense Jeugdraad

Op 14 augustus beginnen de Dongense Zomerspelen. De Zomerspelen worden voor de 57ste keer georganiseerd door de Stichting Dongense Jeugdraad.

Nieuwe website

Om alvast een beetje in de stemming te komen kun je vanaf nu de nieuwe website van Stichting Dongense Jeugdraad bezoeken. Je vindt op deze website alle informatie over de stichting, de Zomerspelengroepen en natuurlijk alle afleveringen van ZomerspelenTV. KLIK HIER om de nieuwe website te bezoeken.

De Zomerspelen

Voor wie niet weet wie of wat de Zomerspelen zijn; een kindervakantieweek, voor basisschool- en brugklaskinderen. Ruim 300 enthousiaste vrijwilligers helpen mee aan dit evenement voor ± 1400 kinderen uit Dongen. Stichting Dongense Jeugdraad werkt zonder sponsors, maar draait op goodwill, schenkingen en vrijwillige inzet van velen. De deelnemende kinderen zijn op basis van leeftijd onderverdeeld in vijf hoofdgroepen; twee groepen 1/2 en de groepen 3/4, 5/6 en 7/8/brugklas. Elke hoofdgroep heeft een eigen locatie en thema en beleeft binnen dit thema zijn eigen avonturen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen