Duckers Parade Dongen

Foto:

Zondag 2 juli jl. vond alweer de 10de editie van dit muzikale evenement in het parkje bij De Viersprong plaats. We mogen wel zeggen dat het een zeer geslaagde dag betrof die om 11.00 uur begon met een druk bezochte brunch.

Tussen 11.15 uur en 12.00 uur konden de bezoekers genieten van het optreden van Drumband Prinses Juliana uit Tilburg (een drumband bestaande uit personen met een verstandelijke en enkele zelfs ook met een lichamelijke beperking), dit was grandioos. Om 12.40 uur heeft de organiserende kapel, ”Feestband De Duckers” enkele nummers gespeeld waarna burgemeester Marina Starmans de 10de editie van het kapellenfestival officieel geopend heeft. Vanaf 13.00 uur hebben de deelnemende kapellen, 15 stuks, vanuit alle Brabantse windstreken afkomstig 2 maal 25 minuten gespeeld op diverse podia. Het weer werkte goed mee en de sfeer zat er al snel goed in. Kortom, de organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd kapellenfestival.

Het fust bier welke verloot werd onder de nog aanwezige kapellen na afloop van het kapellenfestival is gewonnen door de Bergse Leut Brigade uit Bergen op Zoom. De tweedehandsmarkt was ook dit jaar weer een leuke toevoeging aan het festival. En natuurlijk mag ook het optreden van de Dongense band CoverUp! tijdens de after party van 17.15 uur-21.15 uur niet onvermeld blijven. Deze band heeft er met veel verve voor gezorgd dat Duckers Parade Dongen op een spetterende wijze afgesloten werd. De muziek en zang van deze band was weer geweldig. De sfeer zat er meteen vanaf het begin tot het einde goed in onder het toen aanwezig publiek, het was voor de organisatie fijn te zien dat er nog zoveel toeschouwers hierbij aanwezig waren. Top!!

Mede door de presentatie van Kees Hoevenaars, die dit evenement ook voor de 10de maal gepresenteerd heeft, alle vrijwilligers en de bijdrage van onze sponsors (op wat voor manier ook) kan de organisatie weer terugkijken op een een geweldige 10de editie van de Duckers Parade Dongen. Zij hoopt ook in 2018 weer te mogen rekenen op de steun van al deze partijen.  Op zondag 1 juli 2018 vindt de 11e editie van Duckers Parade Dongen plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen