Proef Dongen een sfeervol en smakelijk begin van de zomer

De eerste editie van het culinaire evenement Proef Dongen was vrijdagavond een doorslaand succes. Duizenden Dongenaren genoten van een hapje , een drankje en entertainment in de unieke ambiance van Park Vredeoord.  Dongen is er helemaal klaar voor om de zomer voortaan jaarlijks in te luiden met dit nieuwe evenement.

De organisatie (zie foto boven) onder leiding van Monique Hendriks had er dan ook alles aan gedaan om deze eerste proef Dongen tot een succes te maken. Sfeervolle tenten, heerlijke gerechten en vermakelijk entertainment op de achtergrond zorgden voor een fantastische zomeravondsfeer.. De worst die de organisatie eerder deze week aangeboden had aan Clara, bleek ook een positieve uitwerking te hebben. De weergoden waren Proef Dongen goed gezind; op een klein regenbuitje na was het heerlijk toeven in het park waar tien lokale horeca ondernemers de bezoekers een grote variëteit aan gerechten voorschotelden. Vis, pasta’s, satè, eendenborst, borrelplankjes….keuze was er meer dan voldoende

,,Een heuse borrel voor de gehele gemeenschap, om elkaar een fijne vakantie te wensen en om samen nog een leuke avond te hebben. Mensen ga lekker proeven, vier de zomer en geniet van het leven.” Zo opende burgemeester Starmans het nieuwe evenement, dat in de ogen van de organisatoren de grootste culinaire borrel van Dongen moet worden.

Dat is zeker gelukt. Tot 23.00 uur stond het park vol met Dongenaren die met volle teugen genoten van het eten, de drankjes en de unieke sfeer die het park nu eenmaal heeft. Gezien alle positieve geluiden kan het ook niet anders dan dat Proef Dongen een vaste waarde wordt op de Dongense evenementenkalender.

Bekijk een sfeerimpressie in de fotoserie bovenaan dit artikel

Foto’s: Hans Driesen en Marie-Louise Jolie

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen