Duckers Parade Dongen op 2 juli

Foto:

Op zondag 2 juli aanstaande vindt alweer de 10de editie plaats van de Duckers Parade Dongen in het parkje tegenover Café-Zalencentrum De Viersprong. De organisatie heeft geprobeerd er weer een mooi gevarieerd evenement voor u van te maken. Ook hopen zij dat de weergoden hen dit jaar eens een keer gunstig gezind zullen zijn zodat ze voor de verandering eens droog weer hebben, dit was de laatste jaren helaas niet het geval.

Evenals voorgaande jaren wordt er gestart om 11.00 uur met een gezamenlijke brunch voor buurtbewoners en deelnemende kapellen, mede mogelijk gemaakt door Fred en Petra Heijne de uitbaters van Café-Zalencentrum De Viersprong. Tijdens de brunch zal Drumband Prinses Juliana (een drumband voor mensen met een verstandelijke beperking uit Tilburg), een optreden verzorgen.

Na afloop van de brunch zal Feestband De Duckers omstreeks 12.45 uur enkele nummers spelen waarna aansluitend om ca. 13.00 uur het kapellenfestival officieel geopend wordt door onze burgemeester Mw. Marina Starmans. Tot nu toe zijn er 16 inschrijvingen en elke kapel speelt, evenals voorgaande jaren, meerdere malen op de diverse podia. Behalve muziek is er ook dit jaar een tweedehandsmarkt toegevoegd aan het evenement. Ook als u niet van muziek houdt is het zeker de moeite waard om langs te komen als is het maar om lekker even over deze markt te gaan.

Wanneer u van de laatste noten van de deelnemende kapellen genoten heeft zal de Dongense band CoverUp! het stokje overnemen. Zij zullen tot ca. 21.00 uur voor sfeer en gezelligheid zorgen. De organisatie was erg blij met de toezegging van CoverUp! om na afloop van het kapellenfestival een optreden te komen verzorgen. Zoals je misschien al weet, het was in de diverse media kanalen te lezen, heeft CoverUp! onlangs de publieksprijs gewonnen tijdens The Clash of the Cover Bands Awards en plaatsen zij zich daarmee voor de Benelux semi-finals op 21 en 22 oktober a.s. die worden gehouden in Podium De Vorstin in Hilversum.

Alle ingrediënten voor een gezellig dagje uit zijn dus aanwezig. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website via: www.deepeedee.nl Graag tot ziens op 2 juli a.s. tijdens de Duckers Parade Dongen. De toegang is gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen