Open dag Scouting Laurentius Dongen

Afgelopen zaterdag stonden de deuren in de Doelstraat open voor alle belangstellenden. Kinderen konden ’s morgens meedraaien met de speltak van hun leeftijd en zo ontdekken wat de scouting zoal aan programma’s draait iedere week. In de middag kon je met een stempelkaart verschillende workshops aflopen.

Bij een gedane activiteit kreeg je een stempel. Met een volle kaart kon je een insigne verdienen ter herinnering aan deze georganiseerde dag. Voor de lefgozers was er een heuse kabelbaan waar je van af mocht “vliegen”. Maar er was voor elk wat wils. Bijvoorbeeld neusverven, komkommersjoelen en hakken. Ben je nieuwsgierig wat dit allemaal inhoud, dan kun je altijd een keer komen meedraaien met een groep die op jou van toepassing is. Naast de vele andere spelletjes en opdrachten werd er natuurlijk ook een kampvuur gestookt. Hier kon je je eigen brood bakken.

Door vrijwilligers werd een terras verzorgd waar iedereen even lekker kon zitten onder het genot van een verkoelend glaasje drinken. Daarbij werd toepasselijke en gezellige muziek gedraaid, zodat eenieder konden genieten van de sfeervolle en druk bezochte dag. Daarom willen de organisatie ook alle aanwezigen bedanken voor hun inzet en of voor hun interesse. Graag tot volgend jaar maar weer en anders al eerder wanneer je eens wil meedraaien. Naast leden is scouting Laurentius altijd ook nog op zoek naar mensen die mee willen helpen met ondersteunende taken. Die lopen uiteen van klussen tot leiding worden. Bent u benieuwd? Loop eens binnen voor informatie plus een kopje koffie!

Bekijk een sfeerimpressie in de fotoserie bovenaan dit artikel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen