Wandelvereniging WIK trekt zich terug uit Stichting Avondvierdaagse

Foto:

Wandelvereniging WIK trekt zich terug uit de Stichting die de Avondvierdaagse in Dongen organiseert. De redactie van dongen.nieuws.nl ontving onderstaande verklaring met het verzoek deze als ingezonden brief te plaatsen. Bij deze voldoen wij aan dat verzoek.

Aan alle Avondvierdaagse lopers

Langs deze weg willen wij alle Avondvierdaagse-lopers laten weten, dat WIK stopt met ons aandeel in de Avondvierdaagse Dongen. WIK organiseerde al bijna 30 jaar de avondvierdaagse in Dongen toen eind jaren 70 de deelname steeds groter werd en de scholen voortaan samen met WIK de taken verdeelden.

Men heeft toen besloten die samenwerking verder uit te bouwen en een zelfstandige stichting Avondvierdaagse Dongen op te richten, waar vertegenwoordigers van de Dongense scholen en van WIK het bestuur zouden vormen, zodat we gezamenlijk een mooi wandelevenement kunnen realiseren in Dongen.

Vele WIK-leden hebben zich jarenlang als vrijwilliger ingezet voor de Avondvierdaagse. Nu wij niet meer het respect voelen binnen de samenwerking is het voor WIK een moeilijke maar noodzakelijke stap om zich terug te trekken uit de stichting Avondvierdaagse.

Wij willen alle Avondvierdaagse-lopers bedanken voor de leuke contacten tijdens de Avondvierdaagsen en wensen iedereen nog veel wandelplezier.

Sportieve groeten, w.s.v. W.I.K.

Onze Herfsttocht is dit jaar op 17 september.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen