Slagerij Pijnenburg 60 jaar

Foto: Jan Stads/ Pix4Profs

Deze maand is het precies 60 jaar geleden dat slager Piet Pijnenburg, samen met zijn vrouw Leentje, een eigen slagerij begon aan de Emmastraat. Het was in de tijd dat Dongen nog 15 slagerijen telde. Na 60 jaar is Slagerij Jack Pijnenburg nog steeds een begrip in Dongen. Alle reden om trots op te zijn!

Natuurlijk wordt dit bijzondere jubileum uitgebreid gevierd met diverse leuke acties, waaronder een spaaractie voor een wel heel bijzondere brunch. Bij € 10,00 aan boodschappen krijgt u een stempel op een spaarkaart. Zodra uw kaart vol is kunt u hem inleveren en ontvangt u een toegangskaart voor twee personen voor de jubileumbrunch op zondag 3 september aanstaande van 11.00 tot 14.00 uur. Deze brunch vindt plaats in de buitenlucht. De lange tafels worden namelijk gedekt in de Emmastraat waar Slagerij Pijnenbrug al 60 jaar haar basis heeft. Deze actie loopt vanaf 1 juni tot en met 31 juli.

Daarnaast is er voor de kinderen een kleurplatenactie met leuke prijsjes. De kleurplaten liggen voor je klaar in de slagerij. Kom er eentje halen en ga lekker aan de slag met je kleurpotloden en stiften. Houd voor de overige acties de facebookpagina en de website in de gaten.

In de glossy 100% DONGEN die later deze maand verschijnt kijken Jack Pijnenburg en Saskia Verhulst terug op 60 jaar ambachtelijke slagerij Pijnenburg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen