Bijzonder jubileumconcert Dongens Levenslied op 7 mei

Foto:

Op zondag 7 mei zal het 15-jarig bestaan van het Dongens Levenslied uitbundig gevierd gaan worden. Het bestuur is een jaar bezig geweest met alle voorbereidingen en het belooft een geweldige middag te worden. De middag start om 12:00 uur in een grote tent, die geplaatst is op de parkeerplaatsen aan de Oude Baan te Dongen tegenover Café-Zalencentrum de Viersprong. De toegang is uiteraard GRATIS.

De opening van deze middag wordt verzorgd door Harmonie Aurora en Dongens Levenslied, die samen twee nummers ten gehore zullen brengen. Nog nooit eerder hebben deze twee verenigingen samen opgetreden, de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Cafe-Zalencentrum de Viersprong is voor die middag omgebouwd tot een feestcentrum. Er zijn maar liefst drie podia, waarop 12 zangkoren, met totaal ongeveer 500 zangers, hun talenten aan u zullen vertonen. De koren zijn zeer uiteenlopend van genre, waardoor er altijd muziek van uw gading ten gehore zal worden gebracht.

Alle podia en bezoekersruimtes zijn overdekt, zodat de deelnemende artiesten en het publiek er met slecht weer hiervan geen enkele hinder zullen ondervinden. Ook is er voldoende gelegenheid voor het nuttigen van de nodige versnaperingen en het verzorgen van de inwendige mens. Dongens Levenslied zal die middag een heel groot deel van hun nieuwe repertoire ten gehore brengen. In Dongen is men nog steeds in de veronderstelling, dat Gezelligheidskoor Dongens Levenslied een Smartlappenkoor is. Dit laatste is nooit het geval geweest. Momenteel zingt het koor onder andere liedjes van Herman van Veen, Boudewijn de Groot en Joost Nuissl.

Gezelligheidskoor Dongens Levenslied staat onder leiding van een professionele dirigent, die ook de muzikale begeleiding voor ons verzorgt.  De organisatie hoopt vele muziekliefhebbers uit Dongen en de regio op het feestterrein te mogen begroeten en zal haaruiterste best doen, om er voor u een hele gezellige middag van te maken.
Indien u het leuk vindt om liedjes te zingen van bovengenoemde zangers, schroom dan niet en kom elke donderdagavond om 20:15 uur met het koor meezingen in de Viersprong want men kan  nog steeds enkele enthousiaste mensen gebruiken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen