Topverkopers Kinderpostzegels op schoolreis naar Attractiepark Duinrell

Foto:

500 leerlingen van 24 verschillende basisscholen uit heel Nederland zijn vandaag op schoolreis naar Attractiepark Duinrell. Dit zijn de topverkopers van de Kinderpostzegelactie. Samen haalden zij ruim €110.000 op! Reden genoeg voor een dag vol spanning en sensatie in het vrolijke park in Wassenaar. Ook de kinderen van groep 7 van de J.J. Anspachschool waren erbij

Dit jaar was er ook een creatieve wedstrijd waarbij leerlingen in een grappig filmpje konden laten zien wat je vooral niet moet doen als je Kinderpostzegels wilt verkopen. Een van de winnaars van de creatieve wedstrijd zijn de leerlingen van BS J.J. Anspach uit Dongen. Hun filmpje zat vol met dingen die je niet moet doen tijdens het verkopen van Kinderpostzegels. Dit leidde tot hilarische beelden!

Over Stichting Kinderpostzegels Nederland
Stichting Kinderpostzegels is een stichting voor kinderen door kinderen, met als belangrijkste inkomstenbron de jaarlijkse Kinderpostzegelactie. Hierbij gaan jaarlijks 160.000 kinderen van meer dan 4.000 basisscholen langs de deuren om kinderpostzegels, kaarten en pleisters te verkopen. Met de opbrengst zet Kinderpostzegels zich in voor de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen, zodat ze meer kans hebben op een beter bestaan. Het afgelopen jaar werden ruim honderdduizenden kwetsbare kinderen gesteund in binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie op www.kinderpostzegels.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen