Scoutinggroep St. Jozef zoekt klussers voor “NL-Doet”

Foto:

Op zaterdag 11 maart wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland weer gehouden. Mensen maken kennis met vrijwilligerswerk en helpen een organisatie een klus te klaren. De afgelopen editie waren zo’n 350.000 Nederlanders actief bij ruim 9.200 klussen en activiteiten. Ook dit jaar zijn er weer volop klussen aangemeld bij Het Oranjefonds. Scoutinggroep St Jozef is dan ook op zoek naar mensen die deze dag willen komen klussen! Uw inzet is hard nodig en zeer welkom!

Inrichten buitenterrein
Omdat de school naast ons scoutinggebouw verbouwd wordt tot woningen hebben wij een strook grond naast ons gebouw afgestaan en een stuk grond achter ons gebouw erbij gekregen. Hierdoor moet het buitenterrein opnieuw ingericht worden. Voor de buitenberging en terreinverlichting moeten er diverse nieuwe kabels aangelegd worden, gelijktijdig willen we een wateraansluiting achter op het terrein maken en de buitenlampen ombouwen naar ledverlichting. Hiervoor zoeken wij klussers die handig zijn met elektra, en het zou heel fijn zijn als er een minigraver met bediening beschikbaar gesteld wordt voor het graven van de leidingsleuven. Dit zou veel handwerk schelen.

Aanmelden of meedoen als groep
U kunt zich via de site van NL-Doet aanmelden (http://www.nldoet.nl/klus/26314). Verzamel uw familie, collega’s, leden van uw (sport)club en kom gezellig klussen bij Scoutinggroep St Jozef op zaterdag 11 maart van 9 tot 15 uur. Wij zorgen voor de koffie en een lekkere lunch.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen