Ouderenmiddag 2017 ‘uitverkocht’

Foto:

Enige tijd geleden heeft Stichting de Peeënstekers bericht over de noodzaak van het uitgeven van gratis kaarten voor een bezoek aan de ouderenmiddag 2017. De belangstelling hiervoor bleek overweldigend, want de kaarten waren binnen enkele dagen op.

“Jammer vinden wij het wel dat we nu mensen teleur moeten stellen. De alternatieve locatie , ’t Schouw’, gaan we zo goed mogelijk benutten, maar veiligheid gaat bij de organisatie voor alles.” meldt de organisatie in een persbericht

Hieronder een korte opwarmer voor de mensen die een kaart hebben weten te bemachtigen.

Net als voorgaande jaren organiseert stichting ”de Peeënstekers” op dinsdagmiddag met carnaval een middag vol cabaret, muziek en ander volksvermaak. Deels herkenbare nummers en daarnaast optredens die speciaal voor dit evenement zijn ingestudeerd. Het belooft weer een geweldige middag te worden dankzij de inzet van de artiesten en de vele vrijwilligers die u deze middag in de watten gaan leggen. De middag start om 13.00 uur (deuren open om 12.30 uur) en naar verwachting zal rond 17.30 uur het laatste optreden zijn afgelopen.

Even een lijstje met artiesten die wij verwachten op deze middag:
De Bøxskusz, Trea van Kuijk met een sauwel, Het Aauw Loof, Pee.Pee.Ee.Em., Fluitje van een Band, Vereniging der Veteranen, de Loswalklinkers, Vrienden Smartlappenkoor en vele anderen! De middag wordt muzikaal begeleid door Aosum Noot.

Naast al deze vedetten zullen prins Andreo LVII en jeugdprins Dreke de 42e ieder met hun eigen gevolg een bezoek brengen aan de Ouderenmiddag.
Kortom een programma om trots op te zijn!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen