HV Dongen gaat weer op pad voor komende rommelmarkt

Foto:

Om tijdens de komende traditionele rommelmarkt van de handbalvereniging Dongen weer een groot arsenaal uiteenlopende artikelen aan te kunnen bieden, gaan de leden van de club op zaterdag 14 januari weer op pad om de aangeboden spullen op te halen.

Dit zijn veelal spullen die van zolders of uit schuren komen waarvan de eigenaren denken dat zij nog te mooi zijn om af te voeren naar de stort. Zoals ieder jaar staan op de markt artikelen: van boeken, spellen, kleding, elektronica tot huis- en tuingereedschappen, op een nieuwe eigenaar te wachten. Grote meubels en witgoed kunnen wij helaas niet gebruiken. Heeft u in dit nieuwe jaar uw zolder of schuur opgeruimd en staan er nog spullen bij waarvan u denkt die kunnen nog een tweede leven mee, dan kunt u bellen met Jannie de Leeuw. (0162 – 317971) of via [email protected] een melding maken. Zij maakt met u een afspraak wanneer de leden op 14 januari bij u langskomen.

U hebt ook de mogelijkheid om iedere maandagavond tussen 18.30 en 20.30 uur  spullen in te leveren op onze buitenaccommodatie ’t Theehuis, achter zwembad De Vennen in Dongen. Er staan, na 14 januari, nog twee ophaaldagen op de kalender: 28 januari en 11 februari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen