Nieuw in Dongen: Frisdrankshop!

Foto:

Advertorial Sinds afgelopen zomer is Frisdrankshop-Dongen geopend. Gemakkelijk en snel Frisdrank bestellen!

Met een superdeal: 24 blikjes vanaf € 10,00 en met een breed assortiment staan de eigenaren Sanne de Brouwer en Jaap van der Waarden drie keer per week voor u klaar. “We willen iedereen zo goed mogelijk kunnen voorzien van heerlijke frisdrank. Service is voor ons belangrijk, zo zetten wij de bestelling in de auto en bij een besteding van minimaal € 50,–wordt het in deze winterperiode gratis bezorgd,” aldus Sanne.

Een bestelling kan geplaatst worden op de website www.frisdrankshop-dongen.nl. Iedereen is welkom, zowel particulieren, sportverenigingen als bedrijven kunnen bij ons terecht” zegt Jaap. “Langskomen zonder online-bestelling is ook geen probleem; er kan zowel contant als met pin worden betaald. En voor bedrijven is er daarnaast ook de mogelijkheid om op factuur te bestellen.

Momenteel telt Frisdrankshop 2 vestigingen, in Dongen en in Hedel. De samenwerking loopt goed, maandelijks is er contact en overleg om te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Frisdrank Shop Dongen is te vinden aan De Nestel 1 (industrieterrein Dongen, aan de overkant van het kanaal/ de fietsbrug

Openingstijden:
Dinsdag en Donderdag 19.00-20.00 uur
Zaterdag 9.00-13.00 uur

Het assortiment bestaat uit: Coca Cola, Coca Cola Zero, Cola Light, Coca Cola Vanille, Coca Cola Cherry, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Strawberry Kiwi, Fanta Exotic, Fanta Lemon, Fanta Cassis, Ice Tea Green, Ice Tea Sparkling, AA, 7-up, Red Bull, Slammers, Spa Blauw (Reine) 0,33 cl & 0,5 cl en Spa Rood (Intense) 0,5 cl.

Meer info: www.frisdrankshop-dongen.nl
Contact: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen