Het leukste schoencadeautje van 2016: kaartjes voor de Tinus & Thieu Sintsjow

Foto: Sutedjo Fotografie

Het populaire duo Tinus & Thieu laat weer van zich horen.  Op zondag 27 november zijn zij, compleet met live band, om 11.00 uur en om 14.00 uur, twee keer te zien in de gloednieuwe Sintsjow ‘Tinus & Thieu op de Pietenschool’. Kaarten voor de twee voorstellingen zijn  te koop in ’t Schouw, Rembrandtstraat 69 en DA Ingrid op het Looiersplein 27.

Tinus & Thieu hebben een fantastisch idee! Ze willen dolgraag Sinterklaas helpen als Piet, maar daarvoor moet je natuurlijk naar de Pietenschool. Ze proberen al een tijd lang om de geheime locatie van deze school te vinden. Stel dat het hen lukt om op de Pietenschool te komen…zou de juf dat merken? Zou Sinterklaas het merken òf zijn Tinus & Thieu de twee droompieten waar Sinterklaas altijd al naar op zoek was? Kom het bekijken in deze prachtige interactieve voorstelling waar Sinterklkaas en zijn Pieten natuurlijk niet zullen ontbreken. Jongen en meisjes, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s opgelet..deze voorstelling mag je écht niet missen.

tinusthieu2

Zorg er dus voor de je de kaartjes voor deze supergezellige familievoorstelling voorstelling snel in huis haalt! Voor slechts € 7,50 ben je er bij. Natuurlijk ook een fantastisch schoencadeutje!

Zondag 27 november, 11.00 uur en 14.00 uur, Cultureel Centrum ’t Schouw, Dongen

Foto’s: Sutedjo Fotografie

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen