Max Wijnen zamelt weer 250 mobieltjes in voor Stichting Opkikker..

Foto:

Dongenaar Max Wijnen (14) is al jaren ambassadeur van de Stichting Opkikker, een organisatie die jaarlijks 2000 gezinnen met een langdurig ziek kind vaeerastmet een onvergetelijke Opkikkerdag. Max zamelt daarvoor op diverse plaatsen in Dongen oude mobieltjes in.

5 dozen vol, met in totaal 250 oude mobieltjes had Max afgelopen jaar weer ingezameld. Ze komen zelfs uit Oostenrijk, waar de oom van Max woont, die ook elk jaar een flink aantal inzamelt en mee naar Dongen neemt. Net na de vakantie werden ze opgehaald door de pakketdienst en afgeleverd bij Stichting Opkikker. Terwijl we dit schrijven heeft Max er al weer ruim 100 verzameld. Op naar een nieuw inzamelings jaarrecord voor Max.

Stichting Opkikker hoopt dit jaar 80.000 mobieltjes bij elkaar te krijgen, allemaal ingezameld door de ambassadeurs van Stichting Opkikker, waar Max er ook 1 van is. Stichting Opkikker organiseert elk jaar de Ambassadeursdagen, hierbij kunnen de ambassadeurs de mobieltjes inleveren, en als dank worden ze die dag in het zonnetje gezet. Omdat Max daar dit jaar niet bij kon zijn werden de mobieltjes opgehaald.

De teller staat tot op heden in totaal op 58.287, dus het gaat al de goede richting op. Voor elk mobieltje krijgt Stichting Opkikker €. 2,= waarvan ze de opkikkerdagen organiseren voor gezinnen met een langdurig ziek kind. In de 7 jaar dat ze dit doen zijn er in totaal al 420.000 oude mobieltjes ingezameld waarvan ze al duizenden gezinnen een opkikkerdag hebben kunnen geven.
Als u nog oude mobieltjes heeft, steun hiermee Stichting Opkikker en gooi ze in de inzamelbox bij : Alphega apotheek van der Veen of de Jeu de Boules Club in Dongen. U kunt ze natuurlijk ook afgeven bij : Max Wijnen-Jan de Rooijstraat 14-Dongen. Namens Max en Stichting Opkikker dank voor uw hulp!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen